FOK! Wat een weer: een prachtige dag

Vandaag is het een prachtige dag. Overwegend bewolkt, maar droog en met kans op zon in het zuiden en oosten van het land. Het noordwesten maakt kans op wat lichte motregen! De wind uit het zuiden waait aan zee vrij krachtig en in het binnenland wat matiger. De temperatuur ligt rond de elf graden. Hoewel weeronline.nl het weer vandaag een cijfer 5 geeft, krijgt vandaag van mij een 10. Gewoon, omdat ik vandaag een feestje te vieren heb  

Qltel maakte vorige week een wandeling en wist de zon heel subtiel vast te leggen. Dat de zon vandaag ook maar zoveel mogelijk mag schijnen! 

Boswandeling (Foto: qltel)
Boswandeling (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht! Wil jij ook door mij gefeliciteerd worden met je verjaardag? Stuur me dan een PM met je geboortedatum! 

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1998 werd om 13.56 uur mijn dochter geboren. Vanaf deze plaats wil ik haar dan ook van harte feliciteren met haar 17e verjaardag!! 

* In 1992 verstuurde Neil Papworth de eerste sms aan zijn baas: een kerstgroet. 

* In 1967 voerde chirurg Christaan Barnard de eerste geslaagde harttransplantatie ter wereld uit in Kaapstad. 

* In 1999 bereikte de Mars Polar Lander de rode planeet om na enkele uren te verdwijnen. 


Voor mijn grootste kanjer