'Vrouwen in jeans veroorzaken aardbevingen'

Dat er aardbevingen, inflatie, energietekorten en natuurrampen plaatsvinden is volgens de Pakistaanse politicus Maulana Fazlur Rehman allemaal de schuld van vrouwen die jeans dragen. Om het land weer welvarend te maken wil hij zelfs het leger inzetten tegen deze onzedelijke dames.

Het is volgens hem ook de schuld van deze vrouwen dat de Taliban het land aanvalt. Hij stelt dat de vrouwen zich zouden moeten kleden als een 'zak bloem' en binnenshuis moeten worden gehouden. Vervolgens hoeft alleen de sharia nog maar ingevoerd te worden om alle problemen op te lossen.

Daarbij benadrukt hij nogmaals dat vrouwen een 'massavernietigingswapen' zijn, maar dat Pakistan genoeg kernwapens heeft om dit kwaad tegen te kunnen gaan. Die immorele spijkerbroek dragende deernes zouden er voor zorgen dat de Taliban als Allah's wraak Pakistan aanvalt. De Taliban is volgens hem dan ook de verkeerde vijand die wordt aangevallen.

Omdat deze man niet alleen in problemen maar ook in oplossingen denkt, weet hij al precies wat er moet gebeuren. Het leger zou volgens hem de oorlog moeten verklaren aan Pakistaanse vrouwen en direct tot militaire actie overgaan. Hierdoor zou de economie ook nog eens op magische wijze herstellen wegens buitenlandse investeringen en zal de Taliban verdrongen worden.

Maulana Fazlur Rehman
Maulana Fazlur Rehman