Patty Brard trouwt nóg een keer met Antoine

Patty Brard gaf al twee keer haar jawoord aan Antoine van de Vijver, maar drie keer is scheepsrecht, vindt de presentatrice. Aan Story vertelt ze dat ze na haar burgerlijk huwelijk in Amstelveen en de trouwerij op Ibiza nog een intieme bruiloft in de sneeuw wil.

"Het was allemaal even mooi en fantastisch. Precies zoals ik wilde. Maar het is ook mooi om onze liefde in intieme kring te vieren", aldus Patty. Oostenrijk, daar moet het volgens haar gebeuren. Samen met Antoine reist de tv-diva met oudjaar naar de sneeuw.

Ze neemt een groep vrienden mee die maandenlang dagelijks met de trouwerij bezig zijn geweest. "Dat zijn mensen die we tot onze beste vrienden rekenen, dus met hen wil ik die dagen nog eens dunnetjes overdoen. Ik houd ontzettend veel van Antoine en we kijken ernaar uit om straks in het bijzijn van onze vrienden nog eens hardop uit te spreken hoe blij we met elkaar zijn."

Antoine is de vierde echtgenoot van Patty. Ze was eerder getrouwd met tv-presentator Ron Brandsteder, zakenman Carlo Nasi, die de vader van haar dochter Priscilla is, en muzikant René Muthert.