FOK! wat een weer...In de middag meer bewolking

Goeiedag! Morgen zullen we nog even een regengebied moeten verwerken, maar daarna breekt de zon door en lijkt het een wat langere periode droog te gaan blijven. De temperaturen lopen dan op naar 20 tot 24 graden en dat is voor veel mensen wel voldoende.

Vandaag is het in eerste instantie ook redelijk weer, want de zon schijnt geregeld en er staat maar een matige wind uit zuid- tot zuidwest. In de middag neemt de bewolking toe bij nadering van die storing en in de avond gaat dan de eerste neerslag vallen. Het kwik ligt vandaag tussen de 19 graden op de Wadden tot 24 graden in Maastricht.

De rest heb ik eigenlijk al een beetje verklapt. Zelfs in het weekeinde wordt het nu eens een keertje lekker weer en dat is toch wel een tijdje geleden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Roodborstje
ADQ maakt voor ons weer een paar prachtige foto's: dit roodborstje bijvoorbeeld. Hij was zo tam dat hij zelfs wat larfjes pikte uit de schoen van de vrouw van ADQ!

 Koninkspaard
Een prachtig Koninkspaard met op de achtergrond een kitesurfer op zee.

 Spin
En een spinnetje met allemaal jongen op haar rug. Ze is slechts 6 millimeter groot.