FOK! wat een weer... Iets koeler

Een goedemorgen allemaal! De komende drie dagen zullen de temperaturen toch een aantal graden moeten inleveren. Het blijft echter nog wel droog. Geleidelijk aan komt er wel iets meer bewolking opzetten.

Vandaag zien we dat in het noorden al gebeuren, echter meer naar het zuiden toe lost de bewolking weer grotendeels op en daar kan dan nog een zomerse 25 graden gehaald worden, elders loopt het kwik al minder hoog op, en op de Wadden is 14 graden toch echt wel het maximum. Dit komt doordat er met een iets aantrekkende noordoostenwind wat koelere lucht wordt aangevoerd. Deze noordoostenwind is matig tot vrij krachtig.

Morgen lijkt het nog wat koeler te worden en neemt ook elders in het land de bewolking wat toe. De maxima liggen morgen tussen de 15 en 19 graden en dat is een pak frisser dan de afgelopen dagen. Na morgen loopt het kwik weer wat op, maar neemt ook de kans op een bui toe.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Emmerich
Hoogwater ook in onze omgeving. Qltel nam een kijkje in Emmerich.

HW2
De koeien hadden het land al verlaten...

HW3
Het weer was daarentegen prima te noemen.