Vettel maakt excuses in fabriek

Dinsdag was wereldkampioen Sebastian Vettel in Milton Keynes. Hij ging daar naar de fabriek van Red Bull Racing om zijn teamgenoten zijn excuses te maken.

Christian Horner liet dat vandaag in een persbericht weten: "Hij heeft gezegd dat hij de klok niet terug kan draaien, maar er zich volledig van bewust is dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Hij heeft zijn excuses aangeboden aan het team en aan alle medewerkers van het team, omdat zich realiseert hoe belangrijk het team is en hoe cruciaal het is om een teamspeler te zijn als je voor beide kampioenschappen aan het vechten bent."

Nog eenmaal waar het nou feitelijk om gaat. Mark Webber reed aan de leiding in Maleisië en moest van Red Bull het kalm aan te doen. Vettel gaf aan op de boordradio dat die sneller was maar kreeg te horen er netjes achter te blijven, zoals voor de race al afgesproken was. Echter besloot de Duitser dat hij, en alleen hij, de terechte winnaar van de Grand Prix zou zijn. Hij ging er na een gevecht om heen en reed snel weg bij zijn teamgenoot. Op het podium was de onvrede van Webber zijn gezicht duidelijk afleesbaar en wist een ieder hier zit nog wel een staartje aan.