Geen liefde tussen Lara Croft en herten

Sinds 5 maart ligt Tomb Raider in de winkels en sindsdien heeft Lara al behoorlijk veel gebruikgemaakt van haar wapens en skills. Square Enix heeft namelijk een aantal leuke statistieken over de game vrijgegeven. Zo blijkt het dat gamers aardig veel mensen en beesten vermoorden in de game.

Het lijkt erop dat Lara iets tegen herten heeft, want tot op heden zijn er 5.294.879 herten vermoord in de game. Ook de krabben in de wereld van Tomb Raider zijn niet veilig voor Lara, aangezien er al 1.417.750 zijn gesneuveld. Ook kan Lara goed omgaan met een boog, aangezien er al 147.675.058 vijanden hiermee zijn vermoord. Daarvan zijn er 20.601.083 in rook opgegaan door een speciale pijl die vuur veroorzaakt. Als laatste heeft Lara toch al heel wat tombes bezocht, ondanks dat ze in de game aangeeft dat tombes niet haar ding zijn. Lara is een echte Tomb Raider, aangezien de 3.570.956 keren dat ze een tombe heeft bezocht.

Tomb Raider is een reboot van de bekende franchise en is sinds 5 maart verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Tomb Raider vertelt het verhaal over de eerste expeditie van Lara Croft en haar evolutie van een bange studente tot de geharde vrouw die we door de jaren heen hebben leren kennen. Samen met haar excursieleden is ze op zoek naar het mythische eiland Yamatai. Lees ook de review van Tomb Raider of kijk terug in de geschiedenis van de franchise.