Bridesmaids-regisseur boos op recensent

Bridesmaids-regisseur Paul Feig is boos op filmrecensent Rex Reed. Reed liet zich onlangs in een review van Identity Thief nogal negatief uit over Melissa McCarthey, maar dan niet over haar acteerprestaties. Hij noemde haar 'zo groot als een tractor' en 'vrouwelijk nijlpaard'. 

Feig regisseerde McCarthey in de film Bridesmaids. Hij had op Twitter het volgende te zeggen tegen Reed: "For his catty and school bully name-calling of the supremely talented Melissa McCarthy, I cordially invite Mr. Rex Reed to go f**k himself." De opmerking werd duizend keer geretweet en ontving tientallen steunbetuigingen.

Jason Bateman, McCarthey's tegenspeler in Identity Thief, had juist specifiek gevraagd om de actrice, ook al was haar oorspronkelijk geschreven voor een man. "Ik, zoals velen, was helemaal overdonderd door haar rol in Bridesmaids. Ik wilde meteen met haar werken, maar het verhaal was geschreven rond twee mannen," vertelde hij onlangs in een interview. "We hebben toen de rol omgeschreven voor een vrouw."

Je moet als actrice in Hollywood soms een dikke huid hebben
Je moet als actrice in Hollywood soms een dikke huid hebben