Balotelli blij: "Ben naar Milaan gerend"

Mario Balotelli is in de wolken met zijn transfer naar AC Milan. Het enfant terrible heeft lang moeten wachten op zijn overgang naar zijn lievelingsclub. Dinsdag werd bekend dat Milan en Manchester City een akkoord hebben bereikt over de overgang van de 22-jarige aanvaller.

Balotelli kende tot dusver een teleurstellend seizoen in Engeland en is dan ook blij om terug te keren naar zijn vaderland Italië. Dat steekt de international in gesprek met Milan Channel niet onder stoelen of banken. "Ik ben naar Milaan gerend", laat Balotelli weten. "Ik wilde hier al lange tijd spelen. Mijn start van het seizoen was negatief, maar in dit shirt zal het beter gaan. Ik heb enkele belangrijke beslissingen genomen, dus hopelijk mij en het team succes opleveren. Ik wil dat de fans van me gaan houden."

Adriano Galliani, de vice-president van Milan, laat weten dat met de transfer een droom voor hem uitkomt. "Met de komst van Mario hebben we ons elftal flink versterkt. We hebben hier enorm hard voor gewerkt. Mario zit al lange tijd in ons hart."