'Lindsay legt zich neer bij vertrek advocaat'

Lindsay Lohan heeft zich erbij neergelegd dat ze niet langer op advocate Shawn Holley kan rekenen. Volgens entertainmentwebsite TMZ heeft Lohan getekend voor Holleys ontslag. De advocate stond de actrice jarenlang bij.

Het vertrek van Holley kan Lohan wederom in grote problemen brengen. Haar nieuwe advocaat is niet gemachtigd om ook in Californië te werken, waardoor de actrice daar zonder pleitbezorger zit. Woensdag moet Lindsay zich weer melden in de rechtbank.

Lohan ontsloeg Holley eerder deze maand, maar al snel kwam ze op dat besluit terug. Smeekbedes van de actrice aan het adres van de advocate, die ondanks haar 'ontslag' nog wist te voorkomen dat een arrestatiebevel tegen Lindsay werd uitgevaardigd, waren tevergeefs.

Lindsay komt sinds 2007, toen ze onder invloed achter het stuur zat, geregeld in aanraking met justitie. De actrice heeft erg veel moeite met het naleven van de voorwaarden van haar proeftijd. Momenteel heeft Lohan drie aanklachten aan haar broek hangen. Ze was betrokken bij een auto-ongeluk en zou daarover hebben gelogen bij de politie. Ook zit ze nog in een proeftijd vanwege juwelendiefstal.