[League Cup] Chelsea verliest van Swansea

Chelsea moet in de return van de halve finale van de League Cup alle zeilen bijzetten om de finale te bereiken. Vanavond verloren The Blues op eigen veld met 2-0 van Swansea City. De ploeg uit Wales deed op haar beurt uitstekende zaken en staat met een been in de finale van het Engelse bekertoernooi.

Op Stamford Bridge was het Michu die voor Swansea het eerste doelpunt op het scorebord zette. Hij maakte zes minuten voor rust de 0-1. In blessuretijd bracht Daniel Graham Chelsea de definitieve klap toe door de tweede goal te maken. Keeper Michel Vorm kreeg van trainer Michael Laudrup rust, net als middenvelder Kemy Agustien, zij zaten de gehele wedstrijd op de bank.

In de andere halve finale won Bradford City, uitkomend op het vierde niveau, verrassend thuis van Aston Villa: 3-1. Nahki Wells en Rory McArdle zetten de thuisploeg op een 2-0 voorsprong, waarna Andreas Weimann iets terugdeed voor The Lions. Carl McHugh had het slotakkoord door er in de slotfase 3-1 van te maken.