Red Band trailer The Last Stand

Arnold Schwarzenegger timmerde de laatste jaren voornamelijk aan de weg met zijn politieke aspiraties. Het meduim waarmee hij groot werd kwam daarmee op het tweede plan, maar sinds zijn optreden in The Expendables begon het toch weer te kriebelen bij de geboren Oostenrijkse spierbundel. Dit jaar komt er namelijk weer een ouderwetse Schwarzenegger-actiefilm uit: The Last Stand.

In The Last Stand weet een leider van een drugskartel uit de greep van de sterke arm der wet te ontsnappen en vlucht hij richting de Mexicaanse grens. Hierbij op de afbouwende sheriff Owens, gespeeld door Schwarzenegger, die hem met alle mogelijke middelen probeert tegen te houden. 

Gezien de trailer lijkt dit slechts een katalysator om de reputatie van Schwarzenegger als actieheld eer aan te doen. Veel diepgang hoeft niet verwacht te worden en inhoud zal overbodig zijn. De rest wordt gedaan door een lading krachttermen, een overdosis actie en een cast met verder onder meer Forest Whitaker, Luis Guzman en Johnny Knoxville.

The Last Stand verschijnt op 7 februari in de Nederlandse bioscopen.