Agent 47 gaat jouw vrienden omleggen

Altijd al van die vrienden gehad die je gewoon niet kunt uitstaan. BAFTA-winnaar Ralph komt met de oplossing: Agent 47. Het bedrijf heeft in samenwerking met Square Enix een actie opgezet waarbij jij een 'hit' kunt laten uitvoeren op je vrienden via Facebook. Allemaal opgezet om de release van Hitman: Absolution te vieren.

In de “Hire Hitman”-app wordt het iconische personage Agent 47 tot leven gebracht in een duistere video waarin de persoonlijke informatie uit de Facebook-account van het doelwit wordt geïntegreerd. Na het vinden van zijn doelwit voert Agent 47 met dodelijke precisie zijn opdracht uit, waarbij in de laatste seconden het leven van het slachtoffer wordt getoond door middel van foto’s afkomstig van Facebook.

Ondanks de duistere toon van de video is de app toch vooral bedoelt om plezier mee te hebben, doordat gebruikers de mogelijkheid hebben de meest bizarre redenen te verzinnen waarom ze juist die vriend hebben uitgekozen om een hit op te plaatsen. Of het nu gaat om hun slechte kledingstijl of omdat ze nooit een rondje te betalen, het is voor het slachtoffer altijd duidelijk wat hun ‘misdaad’ is geweest.

“Hire Hitman” is gecreëerd en geproduceerd door het meervoudig prijswinnend digital creative agency “Ralph”, gespecialiseerd in het maken van interactieve content voor de entertainmentindustrie. Het bedrijf heeft veel promotionele- en advertentiecampagnes gemaakt, waaronder voor HBO, MTV, BBC, ITV, AMC, FX, Showtime en bijna elke Amerikaanse filmstudio. 

Als jij je vrienden wilt omleggen, ga dan naar HIRE.HITMAN.COM en plaats een hit.