Clubs strijden om transfervrije Armenteros

Heracles-aanvaller Samuel Armenteros heeft seizoen de clubs voor het uitkiezen. Het contract van de Zweed loopt komende zomer af en Ajax, Feyenoord, FC Twente en Vitesse hebben al belangstelling getoond voor de 22-jarige speler.

Heracles is mogelijk bereid om Armenteros in de winterstop al te laten gaan om zo nog wat aan hem te verdienen. Vitesse ziet in de Zweed de opvolger van Wilfried Bony die in de concrete belangstelling van veel clubs staat. Ook als de Ivoriaan niet in de winterstop vertrekt is de komst van Armenteros interessant, omdat Bony waarschijnlijk aan de Afrika Cup deel zal gaan nemen. Feyenoord wil Armenteros aantrekken als mogelijke vervanger van Graziano Pellè die na dit seizoen nog enkele jaren bij Parma onder contract staat en te duur is om over te nemen.

Armenteros zelf weet nog niets van de interesse in hem. "Heracles zal in de winterstop misschien nog iets willen verdienen. De kans is groot dat ik volgend seizoen hoe dan ook ergens anders speel. Ik ben realistisch, FC Barcelona staat straks niet op de stoep. Eigenlijk wil ik een tussenstop maken bij een topclub in Nederland. Worden clubs als Vitesse, FC Twente en Feyenoord aan mij gelinkt? Daar wil ik liever niets over zeggen."