'Strootman ook gevolgd door Arsenal en Spurs'

Gisteren meldden we al dat Manchester United achter de diensten van Kevin Strootman aanzit. Voetbal International voegde daar vandaag nog twee ploegen aan toe, namelijk Arsenal en Tottenham Hotspur.

The Gunners stuurden hoofdscout Steve Rowley al een aantal keer naar ons land om Strootman te bekijken. Hij is overigens ook de persoon, die Robin van Persie een aantal jaar geleden naar Londen haalde. Aanstaande zaterdag is de Brit opnieuw in Nederland, zodat hij de middenvelder van PSV aan het werk kan zien tegen Ajax.

Ook Manchester United zal tijdens de kraker uit de Eredivisie vertegenwoordigd zijn. Martin Ferguson, de broer van trainer Alex Ferguson, reist eveneens af naar de Amsterdam ArenA. Bovendien geeft dit aan dat de interesse van The Mancunians zeer serieus is, aangezien hij lang niet naar alle spelers van de shortlist van de club gaat kijken.

Het is nog niet bekend of Tottenham Hotspur zaterdagavond in Amsterdam acte de présence geeft. Zeker is wel dat de club bij het management van Strootman informatie heeft ingewonnen. Toch heeft geen van allen al een concreet voorstel bij PSV neergelegd.

De zaakwaarnemer van Strootman, Chiel Dekker, kijkt dan ook het liefst de kat uit de boom: "Rustig afwachten of de belangstelling concreet wordt."