Sno keert terug op trainingsveld

Evander Sno heeft zich bij zijn club N.E.C. Nijmegen weer gemeld op het trainingsveld. De 25-jarige middenvelder werd twee weken geleden in het ziekenhuis opgenomen nadat hij in het uitduel tegen Feyenoord te maken had gekregen met hartritmestoornissen.

"Ik ben ontzettend blij dat ik weer op het veld kan staan met de jongens. Ik ben een trainingsbeest en ben wel door blijven gaan met joggen en trainingen in het krachthonk, maar dit is toch datgene wat je het leukste vindt." Sno draagt een defibrilator nadat hij twee jaar geleden te maken kreeg met een hartstilstand. Stoppen met topsport hoeft hij niet. "Ik weet waar het kastje dat ik in me heb voor dient en dat heeft zijn werk goed gedaan. Toen ik van het veld afliep was het probleem eigenlijk al voorbij"

De doktoren onderzochten Sno, maar vonden niets bijzonders. "Zelf ben ik heel nuchter over de problemen die mijn hart geeft, maar de boodschap die ik woensdag kreeg was wel wat meer dan een zakelijke mededeling. De periode waarin ze me onderzochten was spannend, maar gelukkig kreeg ik goed nieuws."