Sofia Vergara wil geen kleinere borsten

Goed nieuws! Sexy actrice Sofia Vergara heeft geen plannen om ooit iets aan haar uiterlijk te veranderen. Ze is juist hartstikke blij met haar sexy looks.

Dit vertelde Vergara aan de Amerikaanse talkshowhost Katie Couric. "Ik ben heel erg trots op mijn lichaam en mijn uiterlijk. Het zou ondankbaar zijn om te zeggen: Oh, ik ben zo boos dat mensen alleen een knap koppie zien wanneer ze naar me kijken. Ik ben God dankbaar voor wat hij mij gegeven heeft en ik maak er gebruik van', laat de Modern Family-ster weten.

Een woordvoerder van de rondborstige brunette stelde een tijd geleden voor dat de actrice haar borsten zou laten verkleinen. Hier moest Sofia echter niets van weten. "Mijn moeder zei: God zal je straffen als je het doet. Je mag je borsten niet afhakken. Het is waanzin. Vrouwen riskeren hun levens voor zulke borsten. Dus deed ik het maar niet."

Extra bonus voor de liefhebbers van vrouwen met rondingen: Sofia ging met haar billen bloot toen ze tijdens de Emmy Awards uit haar jurk scheurde.