Volg de Mists of Pandaria-launch live

Vanavond om 22:30, anderhalf uur voor de officiële launch van de World of Warcraft-uitbreiding Mists of Pandaria, beginnen er allerlei evenementen rondom de succesvolle MMO in verschillende steden over de wereld en dus ook Europa.

Met filmploegen en live-verbindingen tussen de officiële evenementen in Parijs, Moskou, Milaan, Madrid, Londen, Stockholm en Keulen, wil Blizzard zorgen dat mensen die niet even op en neer willen reizen toch van alles mee kunnen krijgen wat er gebeurt in de steden. Een live orkest-uitvoering van muziek uit het spel, een voorstelling van Manao - Drums of China en interviews met de ontwikkelaar worden live gestreamd. Mike Morhaime, Greg Street, Chris Metzen, Tom Chilton, Cory Stockton en nog veel meer Blizzard-medewerkers zijn te horen en te zien als ze ingaan op de kenmerken en het verhaal achter Mists of Pandaria, inclusief een kijkje achter de schermen over het aan toe is gegaan in deze vierde grote uitbreiding van World of Warcraft.

Je kunt de stream hieronder vanaf 22:30 volgen. Wel even klikken op het youtube-icoontje, want embedded werkt helaas niet.