Moeder Kardashian woest op Kanye West

Kanye West had beter niet met de wereld kunnen delen dat hij de sekstape van Kim Kardashian keek met ex-neukertjes om in de stemming te komen. Hiermee haalde hij de woede van Kris Jenner, de moeder van Kim, op de hals.

Onlangs werd bekend dat rapper Kanye wel wist om te gaan met de sekstape van zijn liefje Kim. Jenner vindt echter dat Kanye zijn mond moet houden over haar dochters spannende tape. “Kris vindt het respectloos en kwetsend voor Kim, maar Kanye schijnt het niet zo'n probleem te vinden", doet een bron uit de doeken. "Kim is de dupe van deze situatie. Ze wil heel graag dat haar moeder en Kanye goed met elkaar kunnen opschieten. Uiteindelijk wil ze dat Kris achter een toekomstig huwelijk staat. Maar als Kanye zo doorgaat, kunnen ze dat vergeten", gaat de bron verder.

Eerder was de familie Kardashian ook al ongelukkig met Kim’s keuze voor Kanye. Hij zou teveel invloed op haar hebben en alles bepalen voor haar, waardoor ze steeds minder zelfvertrouwen heeft. Hierop sloeg West echter terug. De rapper wil niet dat Kim zo wordt als haar moeder, die hij ‘angstaanjagend en dominant’ noemt.