Kim fantaseert over bejaard leven met Kanye

Na twee mislukte huwelijken weet Kim Kardashian zeker dat ze de ware heeft gevonden. De 31-jarige realityster fantaseert al over een leven als bejaarde met haar vriend Kanye West aan haar zijde.

"Als dit leven erop zit en we zijn allebei tachtigers, wil ik nog steeds gemeenschappelijke interesses hebben waar we over kunnen praten", doet Kardashian uit de doeken in een interview met New York Magazine. "Dat is iets waar ik tot nu toe te weinig waarde aan heb gehecht in een partner."

De realityster heeft het met de rapper vaak over mode. "Als ik een vergadering over ontwerpen heb, of hij heeft er een, praten we over hoe die verliepen. Dat is cool, want je gaat makkelijker de diepte in met iemand die weet waar je het over hebt."

Kardashian en West kennen elkaar al jaren, maar zijn sinds april een stelletje. Sindsdien staan de roddelbladen vol met de wildste verhalen over de twee. Kardashian trekt zich daar niets meer van aan. "Ik was altijd druk bezig met alles en hield alles in de gaten, maar nu doet het me niets meer. Ik ben zo veel rustiger."