'Robert Pattinson wilde Stewart ten huwelijk vragen'

Twilight-acteur Robert Pattinson wilde zijn tegenspeelster Kristen Stewart ten huwelijk te vragen. De acteur, die door Stewart is bedrogen met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders, was van plan eind deze zomer op zijn knieën te gaan. Eerder gaf hij aan 'nog niet' te willen trouwen met de Twilight-actrice.

"Robert wilde met haar trouwen en was al bezig met de voorbereidingen voor hij er achter kwam dat hij was bedrogen", onthult een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Daily Mirror. "Hij zag hen samen oud worden in het huis in Los Angeles dat hij kocht."

De 26-jarige Pattinson heeft het stulpje van de twee inmiddels verlaten en naar verluidt is ook de 22-jarige Stewart vertrokken. "Hij heeft haar nog niet gesproken. Ze hebben alleen heftige sms'jes naar elkaar verstuurd."

Volgens bronnen is de kans groot dat de relatie van Sanders, die getrouwd is met actrice Liberty Ross, het slippertje overleeft. "Liberty is gekrenkt, maar ze is realistisch. Zulke dingen gebeuren en het huwelijk is niet gemakkelijk. Rupert heeft zijn excuses aangeboden en die heeft zij geaccepteerd."