'Sage Stallone was drugsdealer'

De politie vermoedt dat Sage Stallone een drugsdealer was. Dat vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het levenloze lichaam van de 36-jarige zoon van Sylvester Stallone werd vrijdag gevonden. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht.

Volgens de bronnen zijn er zestig grote potten gevonden, waar pillen van het verdovende middel hydrocodon in hebben gezeten. De politie zou door middel van de serienummers proberen te achterhalen waar de potten vandaan komen.

In zijn huis zouden verpakkingen zijn aangetroffen voor dertigduizend tabletten, maar in de woning is geen enkele pil gevonden. In de kamer waar zijn lichaam is gevonden lag wel een zakje met wit poeder. De inhoud wordt onderzocht. Volgens een bron denkt de politie dat Sage zelf niet verslaafd was aan drugs. "Hij was mollig en drugsverslaafden zijn bijna altijd heel erg dun."

De politie heeft eerder een misdrijf al uitgesloten. Sylvester Stallone heeft een privédetective in de arm genomen om de dood van zijn zoon te onderzoeken. Hij zou meer te weten willen komen over het drank- en drugsgebruik van Sage. Zaterdag vindt de uitvaart plaats.