Brands: "Praten met Sporting over Labyad"

Marcel Brands is dan toch in gesprek met Sporting Lissabon over Zakaria Labyad. De technisch directeur van PSV wil de hoog opgelopen soap netjes afronden. Labyad wil graag naar Sporting en beweerde dat zijn contract bij PSV was afgelopen. Eerder deze week poseerde hij zelfs in een Sporting-shirt op de website van de Portugese club. Dat viel niet lekker bij PSV.

"We zijn in gesprek met Sporting over een transfersom, ik hoop dat het tot iets leidt", meldde Brands aan NUsport. "Dan is een rechtsgang waarschijnlijk niet nodig. Hoewel we er nog steeds van overtuigd zijn dat we in ons recht staan."

Brands is ervan overtuigd dat Labyad nog onder contract staat. PSV kon hem namelijk langer houden als hij meer dan dertig wedstrijden voor de Eindhovenaren zou spelen. "Dat staat zwart op wit. Keurig ondertekend door z'n vader. Daar heb ik nog de meeste moeite mee. Je maakt afspraken met elkaar en nu komt één partij erop terug. Ik ben nog van een man een man, een woord een woord, maar helaas zit niet iedereen zo in elkaar."