Agüero blijft Manchester City trouw

Sergio Agüero heeft geen enkele intentie om Manchester City de rug toe te keren. De aanvaller ziet nog genoeg uitdaging bij de Engelse club. Onlangs gingen er geruchten dat de 23-jarige Argentijn de steenrijke Engelse club wil verlaten, maar volgens Agüero is daar niets van waar.

De aanvaller kan terugkijken op een uitstekend seizoen en wil komend jaar weer met City om de prijzen meedingen. "Ik kan hier alles winnen wat ik wil. We hebben nu één titel binnen en kunnen daar meer prijzen aan gaan toevoegen. Er zijn altijd geruchten, maar er zit geen enkele waarheid in", benadrukte de international tegenover The Times. "Ik peins er niet over om naar Real Madrid of een andere club te gaan. City heeft mij altijd netjes behandeld, al vanaf de dag dat ik hier arriveerde. Ik heb mijn plek gevonden bij deze club en mijn familie is gelukkig in Manchester. Ik wil hier blijven."

Agüero geeft toe dat de onlangs behaalde landstitel naar meer smaakt. "Als je eenmaal de eerste hebt, verlang je ook naar de tweede, derde en de vierde. Dat geldt ook voor ons. We hebben de Premier League dit seizoen gewonnen. Waarom zouden we er niet in geloven dat we dat de aankomende jaren ook gaan doen?"