'Chelsea zit dichtbij komst Hazard'

Volgens de Daily Mail is Chelsea een stap dichterbij de komst van Eden Hazard. Volgens het Britse medium krijgt de talentvolle Belg een enorm salarisaanbod. Diverse bronnen hebben waargenomen dat zijn zaakwaarnemer zaterdag in Londen was.

Naar verwachting is Chelsea bereid om 37 miljoen euro uit te trekken voor de sterspeler van Lille. De 21-jarige aanvallende middenvelder zou dan een contract voor vijf jaar ondertekenen. Er zijn echter meer kapers op de kust, ook Manchester City is namelijk erg geïnteresseerd in Hazard.

Lille lijkt zich er inmiddels al bij hebben neergelegd dat Hazard volgend seizoen niet meer in de Ligue 1 speelt. Coach Rudi García liet op de clubsite van Lille al doorschemeren dat de club zich al heeft ingesteld op een vertrek van de speler. "Ik ben er trots op dat ik mijn aandeel heb gehad in zijn ontwikkeling. Ik heb vaak gezegd dat hij een van de grootste spelers van Europa zou worden. Hij is een uitzonderlijke speler die geschiedenis heeft geschreven bij deze club."

Mede dankzij Hazard heeft Lille kwalificatie voor de play-offronde in de Champions League afgedwongen. Daarbij werd hij voor de tweede keer op rij verkozen tot speler van het jaar in de Ligue 1.