Wahlberg en Ferrell opnieuw samen in comedy

Mark Wahlberg en Will Ferrell gaan opnieuw samenwerken in een film, deze keer spelen ze in een comedy die vooral om de sport American Football zal draaien. De film zal uitkomen onder de naam 3 Mississippi.

Het verhaal volgt het leven van twee familiehoofden, Wahlberg en Ferrell, terwijl er ruzie is tussen de families over hun jaarlijkse spel 'Touch Football'. Dit spel is al 50 jaar een Thanksgiving traditie voor de families. Beide families zijn erg competitief, dus een film vol drama valt te verwachten. Touch Football komt erg overeen met American Football, maar bij deze variant tik je elkaar slechts aan.

Het duo speelde eerder al samen in de film The Other Guys, waarin ze politie collega's speelde, wat niet al te goed verliep. Wellicht gaat het in deze als rivalen beter.

Volgens the Hollywood Reporter zijn John Morris en Sean Anders in overleg met Warner Bros. om het script en de regie op hun te nemen. Morris en Anders hebben eerder al samengewerkt bij het schrijven van het script voor de films Hot Tub Time Machine, She's Out Of My League en Mr. Popper's Penguins.

Als het overleg voorspoedig verloopt, hoopt Warner Bros. nog in september te beginnen met het filmen.

The Other Guys Wahlberg + Ferrell
Mark Wahlberg en Will Ferrell in The Other Guys