Armin van Buuren maakt kans op acht Dance Awards

Armin van Buuren is in acht categorieën genomineerd voor de International Dance Music Awards. De Nederlandse dj maakt onder meer met zijn nummer Feels So Good kans op de prijs voor het beste dancenummer.

Van Buuren is ook genomineerd in onder meer de categorieën beste producer en beste podcast. Voor de titel beste dj van de wereld gaat hij de strijd aan met onder anderen dj Tiësto, David Guetta en Deadmau5. Van Buuren won deze award vorig jaar voor de tweede keer op rij.

Onder anderen dj Tiësto neemt het in de categorie beste dancenummer op tegen Van Buuren. Tiësto, die kans maakt op zes awards, is genomineerd met zijn hit Maximal Crazy. Ook Afrojack gaat mogelijk met een aantal prijzen naar huis. De Nederlander maakt kans op awards in vijf categorieën, waaronder beste Europese dj en beste producer. Give Me Everything, waarvoor hij samenwerkte met Pitbull en Ne-Yo, kan gekroond worden tot het beste commerciële pop-dancenummer.

De International Dance Music Awards worden 22 maart voor de 27e keer uitgereikt in Miami. Er kan tot 1 maart gestemd worden op de genomineerden.


Armin genomineerd voor acht Dance Awards