Massa wederom kwaad op Hamilton

Felipe Massa heeft na de Grand Prix van Singapore wederom uitgehaald naar Lewis Hamilton. De Ferrari-coureur werd door de McLaren-rijder in de beginfase van de race aangetikt, waardoor Massa een lekke achterband op liep en Hamilton een deel van zijn voorvleugel verloor.

Massa kwam uiteindelijk als negende over de streep, terwijl Hamilton na zijn straf zelfs nog als vijfde over de meet kwam. Na de race kwam het tot een klein handgemeen waarbij Massa Hamilton even duwde en hem cynisch bedankte. Hamilton was verstandig en liep weg.

"Hij gebruikte zijn verstand weer eens niet. In kwalificatie al niet en in de race dus al helemaal niet. Hij had een zwaar ongeluk kunnen veroorzaken. De lekke band kostte me heel veel en toen de safety car naar binnen ging, had ik niet de banden waar ik de race mee uit kon rijden," zei een kwade Massa tegen de BBC. "De FIA moet hier goed naar kijken en Hamilton blijven straffen. Ik heb met hem gesproken, maar hij luistert niet eens naar zijn vader, dus al helemaal niet naar mij."

Gisteren was Massa na afloop van de kwalificatie ook al kwaad op de Brit die toen in zijn ronde de pits uit zonder reden iedereen inhaalde. "Ik snap overigens niet waarom Hamilton in de outlap van Q3 zo nodig iedereen moest passeren. Niemand is gebaat bij dat soort gedrag."