Cillessen: "Ik kan knop goed omzetten"

Jasper Cillessen is nog niet bezig met een eventuele transfer naar Ajax. De doelman van N.E.C. Nijmegen wordt nadrukkelijk gevolgd vanuit Amsterdam.

Cillessen verloor vanmiddag met N.E.C. van AZ (4-0) en maakte niet altijd een zekere indruk in het doel van de Nijmegenaren. Dat komt volgens de 22-jarige doelman niet door de interesse van Ajax, want de jonge keeper focust zich nog altijd volledig op N.E.C. "Ik kan de knop goed omzetten."

"Met mijn zaakwaarnemer heb ik afgesproken dat ik het hoor als de clubs definitief akkoord zijn. Tot die tijd hoef ik niet alles te weten", zei Cillessen tegen NUSport. De neo-international moet bij Ajax de concurrentie aangaan met Kenneth Vermeer na het vertrek van Maarten Stekelenburg.

Cillessen wacht rustig af hoe de onderhandelingen aflopen en was dan ook teleurgesteld over de nederlaag van N.E.C. tegen AZ. "Voor rust waren we de bovenliggende partij. Maar in de tweede helft was het een ander verhaal. Na de rode kaart voor Pavel Cmovs was het gedaan voor ons."


Cillessen: "Ik kan knop goed omzetten" (Foto: Pro Shots)