Kate Middleton op lijst best geklede vrouwen

Kate Middleton staat op de lijst van best geklede vrouwen. Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair heeft de eerste namen van de genomineerden bekendgemaakt. Middleton stond in 2008 ook al op de lijst, maar voor het eerst hoort zij als lid van het Britse koninklijk huis tot de best geklede vrouwen.

Middleton bevindt zich tussen ander koninklijk gezelschap, zoals prinses Charlene van Monaco en prinses Alexandra van Griekenland. Carla Bruni-Sarkozy, vrouw van de Franse premier Nicolas Sarkozy, behoort voor de vierde keer tot de best geklede vrouwen van de wereld.

Ook het modegevoel van Michelle Obama wordt al jarenlang geprezen. De vrouw van de Amerikaanse president Barack staat voor het eerst samen met haar man op de lijst van best geklede stellen. Hollywoodsterren Justin Timberlake en Colin Firth strijden voor het eerst om de titel van best geklede man. Lady Gaga is genomineerd in de categorie originele kledingstijl.

De lijst van best geklede mensen van Vanity Fair heeft een hoog aanzien in de modewereld. Later maakt het tijdschrift bekend wie zich de best geklede man of vrouw van de wereld mag noemen.