Vrouw gestikt tijdens orale seks

Een Amerikaanse vrouw heeft onlangs op bizarre wijze het loodje gelegd. Henrietta Sholl kreeg geen lucht meer tijdens een potje orale seks. Haar minnaar Douglas Rico had namelijk een kussen op het hoofd van de 53-jarige vrouw gedrukt.

De 44-jarige man had in de ochtend van 4 mei het dakloze slachtoffer meegenomen naar een goedkoop motelletje in Riverside. Op bewakingsbeelden is te zien hoe Rico twee uur later in zijn eentje de hotelkamer verliet. Een dag later werd het levenloze lichaam van de vrouw door kamermeisjes gevonden.

Op 7 mei werd Rico door de politie in de boeien geslagen wegens doodslag. Volgens zijn advocaat was Sholl tijdens de befbeurt dronken en high en stierf ze wegens een hartstilstand. "Het slachtoffer was zijn levenspartner", verdedigde hij. "Ze vierden dat zij was vrijgelaten uit de gevangenis. Ze kreeg een hartaanval en stierf."

Tijdens het verhoor zou Rico echter hebben bekend tijdens de seks een kussen op het hoofd van zijn vriendin te hebben gedrukt. "Ik had seks met Henrietta en drukte een kussen op haar gezicht", zo luidt zijn verklaring. "Ik moet haar het ademen hebben belet. Het spijt me." De schokkende feiten kwamen vorige week naar voren tijdens een eerste hoorzitting. Op 27 juli moet Rico weer voor de rechtbank verschijnen.