Microsoft registreert nieuwe merknamen

Microsoft heeft op 25 maart 2011 drie nieuwe merknamen laten registreren: Fusion Genesis, Fusion Sentient en Fusion Vault. Dat ontdekte Zunited eerder vandaag. Het bedrijf zelf heeft er nog geen officiële aankondiging over gemaakt. Het is mogelijk dat meer informatie hierover bekend wordt gemaakt tijdens de komende E3.

Er wordt gespeculeerd dat het om een nieuwe Kinect-franchise gaat, aangezien Microsoft de doelstelling heeft om het aantal games beschikbaar voor de Kinect te verdubbelen. Op de Australische classificatie-database staat vermeld dat Fusion Genesis een PG-rating heeft gekregen, met een omschrijving als volgt: "Mild science fiction violence and coarse language." Op dezelfde dag dat deze rating gegeven werd kreeg ook de Kinect ME een rating toegewezen. Volgens speculatie van Zunited lijkt dit erop te wijzen dat het Kinect-scenario waarschijnlijk is.

Waar zou Fusion voor staan? Een combinatie van ‘hardcore' en motion controls? Of geheel iets anders? Laat het weten in de comments!