Moeder Botox-dochter loog

31 maart kon je hier al lezen dat een moeder haar 8-jarige dochter met Botox injecteerde, maar dat hele verhaal is niet waar. De vrouw heeft onder ede toegegeven dat ze het hele verhaal heeft verzonnen.

De Amerikaanse website TMZ.com heeft een brief van de vrouw ontvangen waarin ze opbiecht dat het hele verhaal gelogen is en dat ze voor het verhaal van het Britse tabloid The Sun 200 dollar kreeg.

Nadat het verhaal in de krant was verschenen, werd door de programma's Good Morning America en Inside Edition een fiks bedrag betaald. Alleen Good Morning America zou al 10.000 dollar hebben betaald om haar haar verhaal te laten doen. Nadat ze in beide shows was verschenen, werd het kind door Jeugdzorg bij haar weggehaald.

In de brief schrijft de moeder van het kind Sheena Upton: "Ik heb mijn dochter nooit Botox gegeven, noch ander soort spul, noch is ze kandidaat bij een miss-verkiezing." Volgens Upton zijn artsen het met haar eens, ze heeft namelijk haar dochter in het ziekenhuis laten nakijken op 17 mei. "Nadat mijn dochter helemaal was nagekeken, bleek uit de resultaten dat ze nooit dergelijke middelen, inclusief Botox, heeft binnengekregen."

De moeder hoopt met deze brief weer haar dochter terug te krijgen.