De Ridder gevleid door belangstelling van AZ

Steve de Ridder zou nadrukkelijk worden gevolgd door AZ, maar de aanvaller van De Graafschap heeft nog niets concreets vernomen. De Ridder wacht de interesse af.

"Ik hoor de laatste tijd steeds meer geruchten over mij. Maar zolang geen club zich concreet meldt bij De Graafschap, kan ik er niets mee", zei De Ridder tegen Voetbal International. De Belg heeft in Doetinchem nog een contract tot 2012 en de Superboeren willen graag door met hem.

"De club wil mijn contract graag openbreken, maar ik heb direct duidelijkheid gegeven. Voorlopig wil ik afwachten of de interesse concreet wordt. Als dat niet het geval is, ben ik bereid mee te denken om mijn verbintenis open te breken", aldus De Ridder, die dit seizoen drie keer scoorde.

"Natuurlijk is het leuk te horen dat een club als AZ belangstelling heeft. In het verleden hebben meerdere Belgische spelers daar met succes gespeeld en na De Graafschap zou het een mooie stap hogerop zijn. De Graafschap heeft mij veel gegeven, dus ik sta ervoor open om tot een constructie te komen, waarin beide partijen veel voordeel van hebben", besluit de aanvaller.