Van der Vaart: "Punten kun je niet kopen"

Tottenham Hotspur-middenvelder Rafael van der Vaart geeft aan dat een samenhangend team onbetaalbaar is. "Je kunt geen punten kopen. Je kunt goede spelers kopen, maar je hebt ook een goed, samenhangend team nodig. Ik heb het over ploeggenoten. Iedereen moet elkaar goed liggen en voor elkaar willen werken. Dat is het allerbelangrijkste", aldus Van der Vaart tegenover News of the World.

"Dit is een groot jaar voor Tottenham. We hebben geweldige spelers en een grote selectie. We doen het nu erg goed in de Champions League en als we van Blackpool winnen, staan we ook bijna bovenaan in de Premier League", zo vervolgde de optimistische Heemskerker.

"Tegen AC Milan was Luka Modric niet echt fit. Ik had slechts één keer getraind en ook Gareth Bale. Een paar anderen ontbreken eveneens en toch stonden we er met een goed team. We hadden het erover voordat de wedstrijd tegen Blackburn Rovers begon en we beseften ons dat als we drie competitiewedstrijden gaan winnen, dat we dan weer helemaal meedoen."