'Force India bevestigt Di Resta morgen'

Force India zal morgen eindelijk haar Formule 1-coureurs voor het seizoen 2011 gaan presenteren. In een persconferentie in Glasgow zal waarschijnlijk aangekondigd gaan worden dat Paul di Resta één van de stoeltjes in gaat nemen.

Vorig jaar bevestigde Force India nog Adrian Sutil en Vitantonio Liuzzi voor 2011 en beiden hebben een contract op zak, maar laatstgenoemde lijkt toch de laan uitgestuurd te worden. De Italiaan boekte enkele goede resultaten, maar had veel vaker moeite om het tempo van Sutil bij te houden. Daarom zal Sutil in 2011 naast Di Resta rijden.

Vorige week liet de eigenaar van Force India, Vijay Mallya, nog weten dat voor de presentatie van het rijdersduo de laatste juridische plooien nog gladgestreken moesten worden. Dit lijkt nu te zijn gebeurd en de weg lijkt nu vrij te zijn voor de komst van DTM-kampioen Di Resta. Mocht de Schot morgen inderdaad gepresenteerd worden, dan kan Robert Doornbos hiervan profiteren. De Nederlander hoopte op een stoeltje in het DTM en met het vertrek van Di Resta zou die gewenste plaats beschikbaar komen.