NAC hoopt Leonardo en Amoah nog te slijten

NAC Breda hoopt deze transferperiode nog afscheid te nemen van Leonardo. De Braziliaanse aanvaller zou te zwaar op de begroting drukken.

De club uit Breda verwacht Leonardo deze transferperiode niet meer te slijten, maar houdt hoop. Hetzelfde geldt voor Matthew Amoah. Vooral bij een vertrek van Leonardo zou de club gebaat zijn. Hij is namelijk de duurste speler in de selectie, ligt slecht in de groep en over zijn prestaties zou men in het Rat Verlegh Stadion ontevreden zijn.

De twee aanvallers zijn niet de enige spelers die mogen vertrekken. Ook Tyrone Loran, Csabe Fehér en Joonas Kolkka mogen vertrekken. Aanvoerder Rob Penders (35) gaf eerder dit seizoen zelf al aan te stoppen met voetballen. Hierdoor heeft NAC genoeg tijd om een vervanger aan te trekken. In beeld is Eric Botteghin van FC Zwolle.

Botteghin (23) heeft een aflopend contract bij de koploper van de Jupiler League. "Hij wordt door ons bekeken, maar we hebben nog niet met hem gesproken", bevestigt trainer Gert Aandewiel tegenover Voetbal International.