Skil-Shimano presenteert ploeg 2011

Het Skil-Shimano cycling team is vandaag in Rotterdam voorgesteld aan de nationale en internationale pers. Voorafgaand aan deze presentatie werd een moment stilgestaan bij het overlijden van wielericoon Peter Post enkele dagen geleden.

Skil-Shimano telt in 2011 acht nieuwe renners: de Fransen Matthieu Sprick, Thomas Bonnin en Thomas Damuseau, de Duitsers Martin Reimer, Roger Kluge, Johannes Fröhlinger en Marcel Kittel en de Nederlander Ronan van Zandbeek. Verder komt de Fransman Christian Guiberteau het gilde ploegleiders versterken. "In 2011 brengen we een sterk team op de been, op papier de sterkste ploeg die Skil-Shimano ooit heeft voortgebracht. In de voorbereiding is goed en hard gewerkt door deze rennersgroep en de begeleiding, we kijken dan ook met veel vertrouwen naar het nieuwe seizoen", aldus teambaas Iwan Spekenbrink.

Doelstelling voor 2011 is duidelijk: de toegenomen kwaliteit van de selectie renners en begeleiding vertaald zien in de wedstrijden en op het hoogste niveau progressie blijven boeken. Verder rekent het team op een attractief wedstrijdprogramma met ondere andere grote klassiekers en deelname aan een grote drie-weekse ronde.