Van Beukering verlaat training vroegtijdig

Jhonny van Beukering hoopt zondag iets te kunnen betekenen voor Feyenoord. Zaterdag verliet hij echter om onbekende redenen de training vroegtijdig. De reden is volgens Feyenoord Netwerk nog niet bekend, waardoor het toch wel mogelijk zou zijn dat Van Beukering morgen speelt. 

De spits gaf op het digitale kanaal van Feyenoord aan dat hij hoopt in de stadsderby tegen Excelsior zijn eerste minuten te maken. "Tegen Willem II was ik al klaar om in te vallen, maar dat liep helaas anders," vertelde Van Beukering. "Nu kijk ik uit naar komende zondag, ik hoop dat ik dan speelminuten krijg. Het is natuurlijk afwachten wat de trainer wil, maar ik ben er klaar voor."

"Elke week doen we testen, daar kun je aan zien dat ik vooruitgang boek," ging de oud-NEC'er verder. "Ik train keihard, dus conditioneel gaat het nu prima, dat merkte ik ook afgelopen dinsdag bij de beloften. Ik wilde graag iets laten zien bij mijn eerste wedstrijd in het Feyenoord-shirt."

In de stadsderby van zondag vechten Excelsior en Feyenoord onderling uit wie op de veertiende plaats komt te staan. Hier staat Feyenoord nu, maar Excelsior is gevaarlijk dichtbij op twee punten en met een wedstrijd minder gespeeld. Bij winst kan Feyenoord Heracles Almelo inhalen, dat vrijdag 2-2 gelijkspeelde tegen VVV-Venlo. De heenwedstrijd op Woudenstein eindigde in 2-1 voor de thuisclub.