Van Beukering: "Had mezelf wel op het veld zien staan"

Jhon van Beukering bekeek het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag vanaf de tribune. De spits hoopt snel in actie te komen voor de Rotterdammers, die in De Kuip zegevierden tegen ADO (2-1).

De clubloze Van Beukering denkt dat hij Feyenoord kan versterken in de frontlinie. Beukkie zag de thuisploeg slordig omspringen met de mogelijkheden. "In de eerste helft kwam Feyenoord vaak bij het zestienmetergebied, maar dan besluiten ze om niet op doel te schieten", zei de spits die sinds woensdag meetraint.

"De acties worden te ver doorgevoerd. Ik ben niet een speler die een actie maakt maar juist vaak op doel schiet. Ik had mezelf vandaag wel op het veld zien staan", liet Van Beukering na afloop van het duel weten tegenover de NOS. De aanvaller kwam bij Feyenoord terecht via trainer Mario Been, die hij kent van N.E.C. Nijmegen.

"De trainer weet wat ik kan. Hij weet wat mijn kwaliteiten zijn. Natuurlijk hebben we ook mindere momenten samen gehad. Maar ik heb er een positief gevoel aan overgehouden, bijvoorbeeld aan de reeks met N.E.C. in Europa. Hij gunt me de kans mee te trainen en dan zien we wel verder", besluit de positief gestemde spits.