N.E.C wil verder met Sibum, Otten en Davids

Bas Sibum (27), Mark Otten (25) en Lorenzo Davids (24) hebben een aflopend contract bij N.E.C Nijmegen. De clubleiding heeft echter de intentie om de spelers te behouden.

De middenvelders hebben nog geen concrete aanbieding van de club ontvangen, maar de clubleiding van N.E.C is daar wel mee bezig. Dat meldt Voetbal International.

Dat het aanbod op zich laat wachten heeft te maken met de financiële situatie van de Nijmeegse club te maken. "Het is nog even afwachten welk budget we voor de spelerssalarissen voor komend seizoen tot onze beschikking hebben", zegt technisch directeur Carlos Aalbers tegen Voetbal International. "Als technisch directeur moet je altijd schipperen tussen sportieve en financiële belangen. Dat is nu ook het geval."

"We hebben de zaakwaarnemers van de spelers verteld dat we graag met ze verder willen. Nu moeten we dat kracht bijzetten met een aanbieding, maar ik beslis niet alleen over de inhoud daarvan. Binnenkort staat een vergadering met de raad van commissarissen gepland, en daaruit zal meer duidelijk worden."