Uitslagen Italië speelronde 4

Midweeks is in Italië de vierde speelronde van de Serie A afgewerkt. FOK!sport geeft je ook nu weer een overzicht van de gebeurtenissen in de Italiaanse competitie en natuurlijk de tussenstand na vier speelronden.

Juventus - Palermo

Na een korte opleving tegen Udinese vorige week (4-0), heeft Juventus weer teleurgesteld in de Serie A. In het thuisduel met laagvlieger Palermo werd terecht met 1-3 verloren. Juventus stond vanaf het beginsignaal te slapen en kwam al na twee minuten op acjterstand. Mauricio Pinilla kon zomaar door de Juventus-verdediging lopen en gemakkelijk afronden. Hij miste in eerste instantie, maar Javier Pastore was er als de kippen bij om de rebound binnen te rammen: 0-1.

De Oude Dame toonde weinig goede wil en bleef maar aanmodderen, zonder dat er echt gevaar werd gesticht. Louter Allessandro Del Piero onderscheidde zich op positieve wijze, maar de routinier zag zijn poging op het aluminium belanden. Een minuut daarvoor had Pastore hetzelfde gedaan namens Palermo. Na de rust was Josip Ilicic de gevierde man met zijn treffer na een kwartier. Juventus was niet bij machte om wat uit te richten en keek even later zelfs tegen een nog grotere achterstand aan; Cesare Bovo werkte de 0-3 binnen. Vincenzo Iaquinta redde de eer voor Juve, dat onderaan de Serie A blijft bungelen.

Internazionale - Bari

Inter, met Wesley Sneijder terug in de basis, had het voor de pauze nog lastig met Bari. De ban werd na een klein half uur gebroken door Diego Milito, die onlangs nog een gesprek met trainer Rafael Benitez aanvroeg voor de reden van het vele wisselen van de Argentijn. Milito maakte tegen Bari echter een einde aan de doelpuntloze periode.

De twee doelpunten van Milito werden onderbroken door twee treffers van zijn aanvalspartner Samuel Eto'o. De Kameroener mocht in de tweede helft twee keer aanleggen voor een strafschop en was in beide gevallen koel voor Bari-doelman Jean-Francois Gillet. Inter komt door overwinning aan kop in de Serie A met tien punten uit vier duels.