Ajax ontkent presentatie El Hamdaoui

Het is nog allerminst zeker of Mounir El Hamdaoui dinsdagmiddag wordt gepresenteerd als Ajax-speler en woensdag op het veld staat tegen PAOK Saloniki.

De aanvaller zou volgens eerdere berichten rond zijn met de club en gisteren medisch gekeurd zijn. In de aanloop naar het belangrijke duel met PAOK Saloniki hoopte Ajax de speler vandaag na de laatste training te kunnen presenteren.

"Maar vooralsnog is er geen sprake van een presentatie", zegt Ajax-woordvoerder Miel Brinkhuis tegen Goal.com. "Hij is contractspeler van AZ, dus dan moet je bij hun zijn. Er is geen officieel persbericht de deur uitgedaan. Mocht dat gebeuren dan staat daar ook in wanneer de club hem presenteert."

El Hamdaoui lijkt op het laatste moment extra eisen aan zijn contract te hebben gesteld. Martin Jol dacht gisteren al dat het rond was, getuige een interview in het Algemeen Dagblad eerder vanochtend. "Mounir is wat wij nodig hadden. Ik heb met hem gewerkt bij Tottenham Hotspur. Hij is in staat om dit Ajax beter maken."