Proefspelers ADO maken indruk op Van den Brom

Christian Supusepa en Frantisek Kubik hebben tijdens hun trainingsstage bij ADO Den Haag een goede indruk achtergelaten bij trainer John van den Brom. Dat meldt RTV West.

Beide spelers zagen hun stage al verlengd worden en het clubloze duo lijkt snel een contractaanbieding van ADO te kunnen verwachten. De club uit de Hofstad is al twee weken met de voorbereiding bezig. Het team van Van den Brom wil de vijftiende plek van vorig seizoen verbeteren.

Supusepa is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De 21-jarige verdediger kwam echter nooit verder dan het tweede elftal. Frantisek Kubik is via Tscheu La Ling bij ADO Den Haag terecht gekomen. De aanvaller was het laatst namelijk actief bij AS Trencin in Slowakije, waar La Ling clubeigenaar is.

ADO Den Haag ontliep vorig seizoen maar net degradatie naar de Jupiler League. Verschillende spelers lagen tijdens het jaar overhoop met trainer Raymond Atteveld, die daarom werd ontslagen. Zijn vervanger is John van den Brom, die met AGOVV knap zesde werd in de Jupiler League.