Brunswick Pro Bowling gaat met Natal werken

Brunswick Pro Bowling komt naar de Xbox 360 en krijgt Natal-ondersteuning. BPB kwam eerder al uit op de PS2, Wii en de PSP en zou dit jaar uitkomen voor de PS3 met Playstation Move-ondersteuning. De Playstation 3 versie zal geport worden naar de Xbox 360 en zal ook gebruik gaan maken van Natal en is hiermee een van de eerste games waarvan bevestigd is dat deze Natal-ondersteuning krijgt.

Tot nu toe is alleen van Fable 3 bekend dat deze Natal-ondersteuning zal krijgen, er gaat ook nog een gerucht over een wildwatervarengame die van Natal gebruik maakt maar we zullen moeten wachten tot de E3 waar meer bekend zal worden.

Hoe de controls van de bowlinggame zullen zijn is nog niet bekend, moet je wat vasthouden om een bowling bal te simuleren of is dat niet nodig? We zullen het zien op de E3.

Brunswick Pro Bowling is al eerder op de PS, PS2 en de Wii uitgekomen en wordt met gemengde gevoelens door critici ontvangen. De game komt ergens dit jaar nog uit op de PS3 en Xbox 360 en wordt ontwikkeld door Farsight Studios en uitgegeven door Crave Entertainment.

Bowling
Rollen met je ballen