Speler wint één miljoen dollar met spelletje

Een jonge man uit Alabama in Amerika heeft $1.000.000 gewonnen door een spelletje honkbal. De 24 jarige Amerikaan Wade McGilberry kreeg vandaag zijn prijs overhandigd door 2Kgames nadat hij een perfecte game heeft gespeeld in het spel Major League Baseball 2K10.

Wade zegt dat zijn vrouw hem heeft aangemoedigd om voor de prijs te gaan maar Wade dacht nooit te kunnen winnen en nu moet hij het toch eventjes allemaal laten inzinken. 2Kgames organiseerde deze wedstrijd via een ingebouwde wedstrijd optie in het spel. De wedstrijd liep van twee maart tot en met één mei. Spelers moesten een DVD waar te zien was hoe ze de wedstrijd speelden opsturen naar 2Kgames voor verificatie.

Opmerkelijk was dat Wade al op de eerste dag van de wedstrijd deze perfect game speelde en deze ook heeft ingestuurd, een perfect game in honkbal houdt in dat de Pitcher(s) tot en met de negende inning "winnend" gooien waardoor er geen één speler van de tegenparty het  eerste honk bereikt. Natuurlijk zal de pitcher ondersteund moeten worden door het foutloze spel van zijn team.

Wade met zijn cheque