Boulahrouz: "Het WK nog niet uit mijn hoofd gezet"

Khalid Boulahrouz is op de weg terug. De verdediger van VfB Stuttgart speelde afgelopen zaterdag een prima wedstrijd tegen Bayern München. De Nederlander durft weer te denken aan het WK in Zuid-Afrika.

"Vooral na rust ging het ouderwets", vertelt hij aan Sportweek. "Franck Ribéry kon eerlijk gezegd geen vuist maken en dan hebben we het toch over één van de beste voetballers van de Bundesliga. Heerlijk gevoel om te laten zien dat ik het nog steeds kan. Ik voel me eindelijk weer voetballer."

Stuttgart won de wedstrijd van Bayern met 2-1. Door zijn goede spel verwacht Boulahrouz ook de volgende wedstrijd weer in de basis te starten. "Ik heb goed gespeeld tegen Ribéry, dus ik ga er vanuit dat ik blijf staan. Jammer voor de jongen die ik verving (Stefano Celozzi, red.), maar zo werkt het in het voetbal."

Boulahrouz hoopt dat de wedstrijd tegen Bayern een begin is van een mooi voetbaljaar. "Ik hoop dat dit het begin is van een sterke serie. Het WK heb ik zeker nog niet uit mijn hoofd gezet. Ik wil ook even mijn dochtertje Amaya bedanken. Ze is pas twee weken oud, maar slaapt als een roosje. Ik ben een gelukkig man."