Verdellen na elf jaar weg bij VVV-Venlo

Sjors Verdellen is bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van VVV-Venlo. De 28-jarige verdediger wil meer aan spelen toekomen en heeft daarom besloten om te vertrekken.

"Sjors heeft in gesprekken tijdens het seizoen aangegeven aan spelen toe te willen komen", vertelt directeur voetbalzaken Mario Captein in De Limburger. "En dat is bij ons voor hem op dit moment moeilijk. Hij had al concurrentie van Frank van Kouwen op zijn plek."

"Daarbovenop komt nog dat Ferry de Regt zich dit seizoen sterk ontwikkeld heeft en hem in de pikorde gepasseerd is", gaat Captein verder. "En dan hebben we nu ook nog Alex Nkume en Maya Yoshida die er aan zit te komen."

Verdellen maakte in het seizoen 1999-2000 zijn debuut voor de club uit Venlo. In totaal speelde hij 281 competitieduels, waarin hij driemaal scoorde. De verdediger kwam dit seizoen pas tot dertien optredens in de hoofdmacht.

Of Kevin van Dessel de Limburgers ook gaat verlaten, moet nog duidelijk worden. "We hebben afgesproken dat we na het seizoen, hopelijk is dat 2 mei, weer met elkaar spreken", zegt Captein hierover.