Chandhok dicht bij stoeltje bij Campos

De nieuwe teambaas van Campos Meta Colin Kolles zegt dat Karun Chandhok dicht bij een stoeltje bij zijn team is. De Indiër wordt sinds vorige week gelinkt aan het Spaanse team nadat José Ramón Carabante de renstal overgenomen heeft. Kolles bevestigt het nieuws en de geruchten gaan dat de 26-jarige coureur gisteren al een stoeltje heeft gepast bij Dallara.

"We waren onder de indruk van de prestaties van Karun in de GP2 en we zijn dicht bij een deal met hem. India is een fantastisch land en het zou goed voor de sport zijn om ook een Indiase coureur op de grid te hebben," meldt Kolles. "In de komende dagen kunnen we er meer over vertellen. Mijn doel is er nu voor te zorgen dat we in Bahrein op de grid staan en dat zou een grote prestatie zijn als dat zou lukken. We gaan de goede kant op en we doen alles wat in onze macht ligt om er bij te zijn in Bahrein, met Karun in de auto."

De vader van Karun Vicky Chandhok meldt ook dat een deal met Campos in de lucht hangt. "We zijn in gesprek met Colin en we hopen de deal snel te kunnen bevestigen. We kennen Colin nu al enkele jaren en we zijn onder de indruk van zijn toeweiding en passie om de auto in Bahrein op de grid te krijgen. We hebben onbegrensd vertrouwen in hem en we hopen dan ook dat de deal in de komende dagen bevestigd wordt."

Campos heeft al Bruno Senna onder contract staan, maar de Braziliaan lijkt niet meer zo zeker van zijn stoeltje. Mocht hij geen sponsorgeld vinden, dan lijkt José Maria Lopéz hem bij het team op te gaan volgen. De Argentijn staat nog bij Team US F1 onder contract, maar die renstal lijkt de Formule 1 niet te gaan halen.