Met FOK! naar De Hel van '63

17 december gaat de film in de Nederlandse bioscopen draaien, maar morgen is de IJskoude premiere van De Hel van '63 in Haarlem. En jij kan daar bij zijn!

Onder druk van de media besluit het bestuur van van het Friese Elfstedencomité, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Tocht der Tochten in 1963 doorgaat. Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek zijn vier van de duizenden mensen die een startbewijs weten te veroveren. Alle vier hebben ze hun eigen reden om deze Tocht der Tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.

FOK! mag twee keer twee exclusieve kaarten voor de IJskoude premiere van De Hel van '63 morgen om 13:00 uur in Haarlem weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje, met vermelding van je username o.v.v. kaarten, te sturen naar prijsvragensport@fok.nl. Doe dit voor vanavond 20:00 uur.

Update 20:15 uur

De winnaars zijn inmiddels bekend. JJH en alexissi mogen morgen met een vriend/vriendin naar de IJskoude premiere van De Hel van '63 in Haarlem.

Gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels een mail ontvangen met daarin alle informatie.

Submitter:  Bron: FOK!sport